Hollywood’un dünyaca ünlü yıldızı Brad Pitt, yeni filmi “The Riders” için önümüzdeki günlerde Ege’deki dünyaca ünlü turistik balıkçı adasına gelecek. Adadaki çekimler için figüran kullanılacağının öğrenilmesi heyecana neden oldu.
Hollywood’un dünyaca ünlü yıldızı Brad Pitt, yeni filmi “The Riders” için önümüzdeki günlerde Ege’deki dünyaca ünlü turistik balıkçı adası Suluca (Hydra)ya gelecek olması adada ve Yunanistan’da heyecana neden oldu.
BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI
Brad Pitt’in birkaç gün içinde adaya geleceği ve hazırlıkları inceleyeceğinin belirtilmesinin ardından Suluca (Hydra) Belediye Başkanı Giorgos Koukoudakis, yaptığı açıklamada Pitt’in adaya gelişinin büyük heyecan yarattığını belirterek, Hydra’nın sinema tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.
DAHA ONCE ADADA SOPHİE LOREN’DE FİLM ÇEKMİŞTİ
Belediye başkanı, 1957 yılında Sophia Loren’in rol aldığı “Çocuk ve Yunus” filminin de adada çekildiğini ve filmde ada halkındanz figüran olarak kullanılanlar olacağını açıkladı.
2 BİN NÜFUSLU ADANIN YARISI FİGÜRAN OLMAK İÇİN BAŞVURDU
Film çekimlerinin duyulmasının ardından 2 bin nüfuslu Suluca (Hydra) adasında yüzlerce kişinin kişinin Holywood yıldızı ile aynı filmde oynamak için belediyeye müracaat ettiği öğrenildi.
Film çekimleriyle birlikte Hydra’da turizm sezonunun ilk kez Şubat ayında başlayacağı, yapım ekibiyle birlikte adaya yüzlerce kişinin gelmesinin beklendiği ifade edildi. Belediye ile yapım şirketi arasında çekim sürecine ilişkin iş birliği görüşmelerinin de kısa süre içinde yapılacağı bildirildi.
The Rider isimli filmin çekimlerinin Şubat sonu ile Mart ortası arasında adada gerçekleştirileceği açıklandı.