EMEKLİ POLİS MEMURU BALIK AVINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan emekli polis memuru Metin Çırak, balık tutmak amacıyla gittiği deniz kıyısında geçirdiği talihsiz kaza sonucu yaşamını yitirdi.

EMEKLİ POLİS MEMURU BALIK AVINDA YAŞAMINI YİTİRDİ
EMEKLİ POLİS MEMURU BALIK AVINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Edinilen bilgilere göre, balık avladığı esnada dengesini kaybederek düşen ya da fenalaşan Çırak'ı gören çevredekiler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerde emekli polis memurunun hayatını kaybettiği belirlendi.

Emniyet teşkilatındaki görevi boyunca çevresinde sevilen ve sayılan bir isim olarak bilinen Metin Çırak'ın ani vefatı, ailesini ve tüm sevenlerini yasa boğdu.

CENAZE BİLGİSİ

Merhum Metin Çırak’ın cenazesi, memleketi Isparta’nın Sütçüler ilçesine bağlı Ayvalıpınar Köyü’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.