BODRUM’UN TANINMIŞ SU SPORLARI İŞLETMECİSİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
Bodrum’da turizm ve su sporları sektörünün tanınan isimlerinden Aydın Aydemir, Cevat Şakir Mahallesi’ndeki evinin girişinde ölü bulundu. Aydemir’in ölümüyle ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.
EVİNİN GİRİŞİNDE HAREKETSİZ BULUNDU
Olay, Bodrum’un Cevat Şakir Mahallesi Gara Hasan Caddesi’nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre 67 yaşındaki Aydın Aydemir, ikamet ettiği evin giriş bölümünde hareketsiz halde bulundu.
Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Aydemir’in yaşamını yitirdiği belirlendi.
POLİS EVDE İNCELEME YAPTI
Aydemir’in ölümünün ardından polis ekipleri evde ve olay yerinde inceleme yaptı.
Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi. Aydemir’in cenazesinin yapılacak incelemelerin ardından yakınlarına teslim edilmesi bekleniyor.
SU SPORLARI SEKTÖRÜNDE TANINAN İSİMDİ
Aydın Aydemir’in uzun yıllardır Bodrum’un turizm ve su sporları sektöründe faaliyet gösteren tanınmış isimlerinden biri olduğu belirtildi.
ÖLÜMÜYLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Aydemir’in ölümünün intihar mı, doğal ölüm mü ya da başka bir nedenle mi gerçekleştiği konusunda açıklama yapılmadı
Polis soruşturması devam ediyor.
Yaşar ANTER / SÖZCÜ



