BODRUM’DA TANKERLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETLİ KRİKO İLE KURTARILDI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde su tankeri ile çarpışan motosikletli tankerin tekerlekleri altında kaldı. Motosikletli itfaiyenin krikosu ile kurtarıldı.

Monday, Eylültember 21, 2026 - 09:51
0
BODRUM’DA TANKERLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETLİ KRİKO İLE KURTARILDI
BODRUM’DA TANKERLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETLİ KRİKO İLE KURTARILDI

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümbet Mahallesi’nde ki İnönün caddesinde Seyir haline olan  K.K. yönetimindeki tanker, Zakkum Caddesi’ne dönüş yaptığı sırada bu caddeden İnönü Caddesi’ne çıkmaya çalışan S.E.S. idaresindeki motosikletle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü tankerin altında kalarak sıkıştı. Tankerin bir tekerleği motosikletlinin üzerinde kaldı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

İTFAİYE EKİPLERİ SEFERBER OLDU

Tanker altında mahsur kalan sürücüyü kurtarmak için ekipler çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri kriko yardımı ile tankeri kaldırdı ve  ardından bulunduğu yerden çıkarılan motosiklet sürücüsüne sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahale yapıldı.

Yaralı  olarak hastaneye kaldırılan S.E.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Editör

Editörümüz haberlerin doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde okuyuculara ulaştırılmasını sağlamak amacıyla büyük bir titizlikle çalışır. Editörlük kariyerinde edindiği deneyimler ve uzmanlık alanları, anterhaber.com'a değer katmaktadır. Hem yerel hem de ulusal düzeydeki gelişmeleri yakından takip eden Editör Kullanıcısı, derinlemesine analizler ve kapsamlı haber dosyalarıyla okuyuculara en doğru bilgiyi sunmayı hedefler.

Yorumlar (0)

User