Bodrum Gran Fondo Bisiklet Yarışları Nisan Ayında Yapılacak

Bodrum, 4-5 Nisan 2026 tarihlerinde bisiklet tutkunlarını 6.kez bir araya getirecek Bodrum Gran Fondo Bisiklet Yol Yarışı’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Bodrum Gran Fondo Bisiklet Yarışları Nisan Ayında Yapılacak
Bodrum Gran Fondo Bisiklet Yarışları Nisan Ayında Yapılacak

Bodrum Halikarnas Gran Fondo Bisiklet Yol Yarışı, 6. kez düzenlenecek ve bu yıl 15 farklı ülkeden 500’e yakın bisiklet severi ağırlayacak. Muğla Valiliği’nin destekleriyle gerçekleştirilecek olan bu organizasyon, 5 Nisan tarihinde iki ayrı parkurda (Kısa ve Uzun) gerçekleştirilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteklediği yarış, 56 km’lik kısa parkur ve 103 km’lik uzun parkur olmak üzere iki farklı rotada yapılacak. Yarış, Yalıçiftlik, Mumcular, Etrim, Pınarlıbelen ve Çamlık gibi Bodrum’un kırsal bölgelerinden de geçerek Bodrum’un turistik ve kırsal alanlarını bisikletle birleştirerek tüm dünyaya Bodrum’u bu yönü ile de tanıtmayı hedefliyor.