Yalıkavak hentbol takımı 2. yarının ilk maçını rahat kazandı

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Yalıkavak Spor, ligin ikinci yarısının ilk maçında sahasında Ankara Yenimahalle Belediyespor’u yendi.

Yalıkavak hentbol takımı 2. yarının ilk maçını rahat kazandı
Yalıkavak hentbol takımı 2. Yarıya hızlı başladı

Yalıkavak Spor, ilk yarıda yakaladığı seri gollerle farkı açtı. Disiplinli oyununu devre sonuna kadar sürdüren hentbolcular  ilk yarıyı 17–8 önde kapattı.

İkinci yarıda da temposunu düşürmeyen Yalıkavak ekibi, farkı her geçen dakika artırarak sahadan 43–19’luk net bir galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmada Yalıkavaksporda  Ceylan Aydemir 9 golle maçın en skorer ismi oldu. Tuana Akman (6), Beyza Gedik (5), Gülcan Tügel (4), Ziva Copi (7) ve İlke Yıldız (4) galibiyete önemli katkı sağladı.

Karşılaşmanın ardından Başkan Emin Palalı, ikinci yarının ilk maçında tribün desteğine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Ligin ikinci yarısına kendi sahamızda, bu atmosferle başlamak bizim için çok kıymetliydi. Tribünleri doldurarak sporcularımızı  yalnız bırakmayan tüm Bodrumlu sporseverlere yürekten teşekkür ediyorum. Bu takım, sahada olduğu kadar tribünde de birlik oldukça daha güçlü. Sezonun ikinci yarısında da aynı destekle yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.”