Torba'da markete arabayla giriyordu, otomobile çarparak durabildi.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen kazada aşarı alkollü olduğu iddia edilen sürücü marketin önündeki otomobile çarparak durabildi. Sürücü “Markete gelmiştim ama duramadım, ne oldu bilmiyorum” dedi. Sürücünün ehliyetine el konuldu.

Torba'da markete arabayla giriyordu, otomobile çarparak durabildi.
Torba'da markete arabayla giriyordu, otomobile çarparak durabildi.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen kazada aşırı alkollü olduğu iddia edilen sürücü marketin önündeki otomobile çarparak durabildi. Sürücü “Markete gelmiştim ama duramadım, ne oldu bilmiyorum” dedi. Sürücünün ehliyetine el konuldu.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi’ndeki Atatürk Caddesi’nde bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada Bekir K. Kullandığı 06 ABS 390 plakalı otomobil ile seyir halinde iken birden sağ şeritten sol şeride geçerek marketin önünde park halinde duran  48 ADD 489 plakalı otomobile önden çarptı.

Çarpmanın etkisi ile marketin içinde bulunan işletmeci ev otomobilin sahibi Mustafa Aslan ile çalışanlar dışarıya çıktı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Araç ve market sahibi Mustafa Aslan “Otomobil marketin önünde olmasa arabayla içeriye dalacaktı, bizi Allah korudu. Vatandaş ayakta duramıyor, direksiyona geçiyor, faciadan dönüldü” dedi. Bekir K. İse “Bilmiyorum, markete geliyordum, birden direksiyon sola çekti, arabaya çarparak durabildim. Ne oldu bilmiyorum” diye konuştu.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Aşırı alkollü olduğu belirtilen  Bekir K.’nın ehliyetine el konulduğu ve cezai işlemin yapıldığı öğrenildi.