Torba Koyu Açıklarında Balıkçı Teknesinde Rahatsızlanan Kişi Hastaneye Kaldırıldı
Torba Koyu Açıklarında Balıkçı Teknesinde Rahatsızlanan Kişi Hastaneye Kaldırıldı
Muğla’nın Milas ilçesi açıklarından Torba koyuna gelen ve seyir halindeki bir balıkçı teknesinde rahatsızlanan bir kişi için ekipler seferber oldu. Olay, 22 Şubat 2026 günü saat 10.30 sıralarında meydana geldi.
Torba Koyu Açıklarında Balıkçı Teknesinde Rahatsızlanan Kişi Hastaneye Kaldırıldı
Muğla’nın Milas ilçesi açıklarından Torba koyuna gelen ve seyir halindeki bir balıkçı teknesinde rahatsızlanan bir kişi için ekipler seferber oldu. Olay, saat 10.30 sıralarında meydana geldi.
Tıbbi Tahliye Gerçekleştirildi
Edinilen bilgilere göre, balıkçı teknesinde bulunan bir kişinin aniden fenalaşması üzerine yardım talebinde bulunuldu. İhbarın ardından bölgeye yönlendirilen ekipler tarafından şahsın tıbbi tahliyesi başarıyla gerçekleştirildi.
Hastaneye Sevk Edildi
Tekneden alınan kişi, ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi.
Editörümüz haberlerin doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde okuyuculara ulaştırılmasını sağlamak amacıyla büyük bir titizlikle çalışır. Editörlük kariyerinde edindiği deneyimler ve uzmanlık alanları, anterhaber.com'a değer katmaktadır. Hem yerel hem de ulusal düzeydeki gelişmeleri yakından takip eden Editör Kullanıcısı, derinlemesine analizler ve kapsamlı haber dosyalarıyla okuyuculara en doğru bilgiyi sunmayı hedefler.