Bodrum’da binlerce kişi İmamoğlu için Ayakta...
Muğla’nın Bodrum ilçesinde CHP ile Emek ve Demokrasi Güçleri tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek eylem ve yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşe üniversiteli gençlerle 7’den 70’e binlerce kişi katıldı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde CHP ile Emek ve Demokrasi Güçleri tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek eylem ve yürüyüşü gerçekleştirildi.
Akşam saatlerinde CHP İlçe binası önünde ellerinde döviz ve pankartlarla toplanan yaklaşık 3 bin kişiye Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri de ellerinde ilginç pankart ve dövizlerle destek verdi. Bodrum belediye Başkanı Tamer Mandalinci, CHP İlçe Başkanı Tuna Işın ile birlikte 7’den 70’ye siyasi kesimlerden, STK’lardan ve toplumun birçok kesiminden binlerce kişinin katıldığı yürüyüş Neyzen Tevfik Caddesi’nden Tepecik Camii’ne oradanda Belediye Meydanı’na gelerek sona erdi.
Ellerinde Ay Hayatım Tek Adamla Ömür mü Geçer” “Boşalt Sarayı Biz Geliyoruz” “Korkma Lan Biz Halkız” “Direniş Seslerini Duyuyormusun” “ “Gençler Marjinal Değil Sadece Öfkeli” yazılı pankart ve dövizler taşındı”
Yaklaşık iki saat süren eyleme ve yürüyüşün ardından CHP İlçe Başkanı Tuna Işın ve STK temsilcileri konuşma yaptıktan sonra eyleme katılanlar sessizce dağıldı.