Bugun...



Yeni aldığı motosikletle ilk gün otomobil ile kafa kafaya çarpıştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yeni aldığı motosiklet ile ilk kez trafiğe çıkan genç hatalı solama sonucu karşıdan gelen otomobil ile kafa kafaya çarpıştı, yaklaşık 15 metre uçtuktan sonra yere düşen genci ölümden kaskı kurtardı.

facebook-paylas
Tarih: 14-08-2022 13:43

Yeni aldığı motosikletle ilk gün otomobil ile kafa kafaya çarpıştı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağtı Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi’nde bugün öğle saatlerinde Yeni Otogar'ın önünde meydana gelen kazada Cuma günü yeni aldığı sıfır motosiklet ile ilk kez trafiğe çıktığı belirtilen 25 yaşındaki T.Y. kullandığı  48 VU 232 plakalı motosiklet ile  Gölköy istikametinden gelip Bodrum’a giderken hatalı sollama nedeni ile karşı istikametten gelen Murat Polat’ın kullandığı  06 UBM 64 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

 

 

KAZADA ÖLÜMDEN KASKI KURTARDI

Otomobile önden çarpmanın etkisi ile havaya savrulan ve otomobilin üzerinden uçarak yere düşen T.Y. ‘ye ilk yardımı yeni otogarın önünde bekleyen vatandaşlar yaptı. Vatandaşların çağırdığı ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan T.Y.’nin vücudunda kırıklar olduğu ve tedavi altına alındığı belirtildi.

 

 

SOLLANMAYACAK YERDE SOLLADI İDDİASI

Otomobil sürücüsü Murat Polat ise yaptığı açıklamada “Ben akaryakıt istasyonundan çıktım kendi şeridimde ilerliyordum. Karşıda uzun araç kuyruğu vardı, motosikletli birden araçları sollayıp ki yerde solama yapılmaz çizgileri vardı, benim şeridimden gelerek bana önden çarptı, sonra üzerimden uçarak yere düştü. Allah’tan başında kaskı vardı” diye konuştu. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 

TORBA MAHALLESİNDE SON BİR AYDA MEYDANA GELEN KAZALARIN HABERLERİ AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEDİR




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI