Bugun...



Torba'daki kazada bacağı kırılan motosiklet sürücüsü “Eve gelemiyorum ” dedi devamını getiremedi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsünün bacağı kırıldı. Yerde acılar içerisinde kıvranan motosikletli gence 43 derece sıcakta ilk yardımı vatandaşlar yaptı. Acılar içerisinde kıvranan genç kendisini arayan annesine “Eve gelemiyorum anne" diyebildi. Gerisini vatandaşlar ailesine anlattı.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-07-2022 16:36:05 Tarih: 27-07-2022 16:23

Torba'daki kazada bacağı kırılan motosiklet sürücüsü “Eve gelemiyorum ” dedi devamını getiremedi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi’nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen kazada Bodrum’a gitmekte olan 24 yaşındaki Arda Ünyay’ın kullandığı 48 AAB 328 plakalı motosiklet ile karşı istikametten gelen ve Muhsin Poyraz’ın kullandığı 28 AH 391 plakalı otomobil ile akaryakıt istasyonunun girişinde çarpıştı.

 

EVE GELEMİYORUM DEDİ, GERİSİNİ GETİREMEDİ

Çarpışmanın etkisi ile motosikletten 5 metre ileriye düşen Ünyay’ın sol bacağı kırıldı. 43 derece sıcak altında bekleyen Ünyay’a ilk yardımı vatandaşlar yaptı. Çağrılan ambulansı beklerken telefonu çalan Ünyay kendisini arayan annesine haberi veremedi sadece “Eve gelemiyorum anne” diyebilen ve acılar içerisinde kıvranan Ünyay’dan telefonu alan vatandaşlar küçük bir kaza olduğunu ve Ünyay’ın ambulans ile hastaneye götürüleceği bilgisini verdi.

 

 

UZUN SÜRE KAZANIN ŞOKUNU ATLATAMADI

Olay yerine gelen ambulanstaki sağlık ekipleri Ünyay’a ilk yardımı olay yerinde yaptı ardından Bodrum Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ünyay’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken kazanın şokunu uzun süre atlatamayan otomobil sürücüsü Muhsin Poyraz polise verdiği ifadede “Ben akaryakıt istasyonunu girmek için sinyal verdim ve döndüm,  o anda karşımdan gelen motosikletli ile çarpıştık” diye konuştu. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

YOL KABUS OLDU

Kazayı gören ve yaralı gence  yardım eden vatandaşlar Torba Kavşağı ve Rıza Anter Caddesi'nin kabus yolu haline geldiğini belirterek "Burada hergün 5-6 kaza oluyor. İllede ünlü birilerinin ölmesinimi bekliyorlar, bu trafik artık bu yükü kaldırmıyor, bazen otomobil kuyruğu Gölköy'e kadar uzanıyor, hiçbir önlem almadan otogarajı yapanlar bunu düşünemediler mi, böyle bir yatırımın fizibiletesi yapılmazmı, yazık değil mi bu canlara" dediler.

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI