Bugun...


Yaşar Anter

facebook-paylas
Bodrum’un yarışı İstanbul’da tanıtılacak mandalinide Bursa’da filan tanıtın
Tarih: 24-09-2023 11:36:00 Güncelleme: 24-09-2023 11:36:00


 

Aslında Bodrum’u, Bodrum’da üretilen değerleri elinde tutanları çok eleştirmek istemiyorum. 35 yıldır bölgede gazetecilik yapan biri olarak doğruları söylediğinizde ne suçu üstlenen var nede, bu yanlışı düzeltelim diyen var. Üstüne üstlük bir de kötü oluyorsunuz. Olumsuzluğu söylüyorsunuz hiç üstüne alınan yok. Çocuk parklarını kiralıyorlar trafolar koyuyorlar, halkın spor sahalarını halka kapattılar diyorsunuz, normalmiş gibi 3 Maymun taklidi yapıyorlar. Çünkü bu halkı vatandaşı ciddiye alan yok.

 

MAVİ DAVOS OLAMADIK REZALETİN OSKARINI ALMAYA ADAYIZ

Bu nedenle skandal üzerine skandal yaşıyoruz. Mavi Davos olamadık ama rezaletin daniskası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Tam 35 yıldır bodrumluların emeği, teri gücüyle yapılan ve bugüne gelen yarış The Bodrum Cup . Adı Uluslararası Ahşap Yelkenli Yat Yarışmaları’ydı sonra The Bodrum Cup oldu. Niyeyse. Albenisi olsun diye herhalde. Sonra tadı kaçmaya başladı. Öyle duruma geldik dünyaca ünlü Bodrum adın ve markasını kullanan sponsorlar Bodrum’un değil Bodrum onların ayağına gitmek zorunda kaldı.

Bodrum kupası Yelkenli Ahşap Yat Yarışmaları özünden koptu. Bu yıl 35.si düzenlenecek yarışmaların basın ve tanıtım toplantısı İstanbul’da yapılacakmış. Nedeni sponsorların İstanbul’da olmasıymış. Breh breh nedene bak. Yani sponsorlar Bodrum’un değil Bodrum sponsorların ayağına gidecek.

 

ALLAH’DAN SPONSOR PAKİSTANLI FİLAN DEĞİL

Bodrum yelken yarışmalarının tanıtımını sponsor İstanbullu diye İstanbul’dan yapacaksan, sponsor Pakistanlı olsaydı, Pakistan’damı yapacaktın toplantıyı…!

O zaman Bodrum mandalininide Bursa’da Ağrı’da filan tanıt.  Yat yarışları cazibesini yitiriyor. Bodrum’un değerlerini, Bodrum halkının teri ile emeği ile bir yere gelen ürünlerin değerini düşürmeyin, arkanızdan laf ettirmeyin. Bodrumsporda olduğu gibi. Bodrum halkının parasıyla, emeğiyle, devletin gücüyle  yapılan tesislere Bodrumluların giremediği gibi. Şimdi birileri çıkar aslanlar gibi savunur. Polemik yaratır kavgadan beslenir bu oyuna gelmeyiz. Ancak şunu biliriz, Bodrum’un değerlerini korumazsanız, 5-20 yıla koruyacak değerlerinizde kalmaz, sponsor dediğiniz tipler bugün var yarın yok, Bodrumspor, Ahşap Yat yarışmaları bu kentin en önemli değerleri.

Bodrum’un tanıtımını gidip İstanbul’da yapmaya çalışanlara söyleyecek sözüm yok, en iyilerini onlar ve onların teslim oldukları reklam ve marka ajansları bilir.

 

AHŞAP YAT YARIŞMALARI ÇİN’DE YAPILABİLİR

Çinli şirketler Türkiye’ye balıklama daldı. Çünkü hem para var, hemde istedikleri tür yönetici. Yakında yi bir Çinli sponsor bulunursa THE Bodrum CUP Yarışmaları’nın Çin Denizi’nde yapılmaması için hiçbir neden yok. Madem sponsor bize değil biz sponsorun ayağına gidiyoruz, tekneleride götürürüz gari..)))))Daha doğrusu onlar böyle sanır.Sonuçta tanıtım diyorsanız bir 25 yıl önceki yarışmalaranı yayın istatistiklerine bakın, birde bugünkülere..



Bu yazı 11739 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI