Bugun...



Torba’da zincirleme kaza, 3 araç birbirine girdi

Torba Mahallesi’nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada tatilden dönüş yoluna geçen üç araç birbirine girdi. Araçların hurda haline geldiği kazada şans eseri yaralanan olmadı.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-07-2022 22:07:08 Tarih: 16-07-2022 22:00

Torba’da zincirleme kaza, 3 araç birbirine girdi

Bodrum’un Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi’nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada üç araç birbirine çarptı. Tatil için dönüş yoluna geçen araçlardan M.S.’nin kullandığı 06 RVN 83, Y.B’nin kullandığı 34 DZY 480 ve U.B.’nin kullandığı 48 BS 015 plakalı otomobil ard arda birbirlerine çarptılar.

 

Kazadan sonra hurda haline gelen otomobiller çekici aracılığı ile kaldırılırken evlerine dönme hazırlığı yapanlar bavullarını indirip başka bir araç ile kaldıkları yerlere geri döndüler. Kazaya yeni otogaraj nedeniyle sık sık tıkanan trafiğin neden olduğu iddia edildi.

 

 Kabus haline gelen Rıza Anter Caddesi’ndeki ulaşım sorununun çözülmesini isteyen vatandaşlar yeni Otogar’ın bölgedeki sorunu çözmekten çok yeni sorun yaratan bir unsur haline geldiğini ve Rıza Anter Caddesi’nde hergün en az 3-4 kaza meydana geldiği belirtildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI