Bugun...



Torba’da zincirleme kaza, ölümden döndüler

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde meydana gelen zincirleme kazada üç otomobil birbirine girdi. Kaza sonrası sürücüler arasında tartışma çıktı, hava yastıklarının açılması nedeniyle sürücüler kazayı ucuz atlattı.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-08-2022 21:47:34 Tarih: 13-08-2022 21:39

Torba’da zincirleme kaza, ölümden döndüler

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde aşırı trafik ve denetimsizlik nedeni ile kabus haline dönen ve hergün 4-5 kazanın meydana geldiği Rıza Anter Caddesi’nde bugün akşam saatlerinde zincirleme kaza meydana geldi.48 AED, 48  AAK 27 ve 35 EK 629 plakalı araçların karıştığı kazada, kaza sonra otomobillerde bulunan kadın ve çocuklar büyük korku yaşadı.

Sürücüler arasında ise neden aniden durdun, niye yakından takip ediyordun tartışması çıktı. Bir otomobilin hava yastıklarının açılması sonucu otomobilde bulunanlar kazayı yara almadan atlattı.

Vatandaşların araya girmesi ile tutanak tutulan kazada Rıza Anter Caddesi tek taraflı olarak trafiğe kapandı, cadde uzun araç kuyrukları meydana geldi.

Torba’da yaşayan Ali Gümüş “Buranın adı cadde ama sadece adı cadde, ne kaldırım ne ışıklandırma, ne yön levhası hiç birşey, trafik yeni garajın yapılmasından sonra kabus oldu, burada hergün 4-5 kaza oluyor, kaç kişi ölünce tedbir alacaklar merak ediyoruz. Çünkü bu konuda yapılan bir çalışmada yok” dedi.

 

 

 

 

 

TORBA'DA AYNI CADDEDE MEYDANA GELEN KAZALARIN LİNKLERİ AŞAĞIDADIR




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI