Bugun...



Ünlü sanatçı Selçuk Alagöz’ün acı günü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ünlü sanatçı Selçuk Alagöz bugün akrabası perküsyon ustası Serdar Uygun’u göz yaşları içerisinde son yolculuğuna uğradı. Alagöz’ün duygulu anlar yaşadığı cenaze töreninde sanatçı dostlarıda yalnız bırakmadı.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-04-2022 16:53:19 Tarih: 28-04-2022 16:47

Ünlü sanatçı Selçuk Alagöz’ün acı günü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde eşi Birsen Alagöz ile birlikte yaşayan ünlü müzisyen Selçuk Alagöz’ün dün yaşamını yitiren sanatçı ve perküsyon ustası 62 yaşındaki Serdar Uygun dün sabah tedavi gördüğü hastanede beyin kanaması nedeniyle yaşamını yitirmişti.

 

SANATÇI DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

5 yıl önce gittiği Tayland’da müzik yaparken bir ayağı kangren olması nedeniyle kesilmek zorunda kalan Serdar Uygun’un Turgutreis Mahallesi Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Selçuk Alagöz, eşi Birsen Alagöz müzik ve tiyatro dünyasının ünlü isimlerinden Tarık Pabuççuoğlu, Hurşit Yenigün, Zafer Baykal, Aslıhan Say, Rıdvan Yılmaz, Erkin Onuk, Baha Boduroğlu ve turizmci Recai Çakır ile Bodrum Mızıkacıları Müzik Grubu yalnız bırakmadı.

 

 

ARD ARDA GELEN SAĞLIK SORUNLARI ARAMIZDAN AYIRDI

Ayakta durmakta güçlük çeken Selçuk Alagöz’ü sanatçı dostları teselli etti. Alagöz SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada “Kayınbiraderim ile yaklaşık 45 yıl birlikte müzik yaptık sonra o Tayland’dan güzel bir teklif aldı, ancak ard arda gelen sağlık sorunları aramızdan kısa zamanda ayrılmasına neden oldu. Allah rahmet eylesin” dedi.

Serdar Uygun Turgutreis Mahallesi Karatoprak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

Serdar Uygun (Perküsyon sanatçısı) yaşamını yitirdi

 

 

 

Birsen Alagöz (Serdar Uygun'un ablası) 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI