Bugun...



Bodrum’da orman yangını hızlı müdahale ile önlendi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük Mahallesi’nde gece yarısı bilinmeyen bir nedenle çıkan makilik alandaki yangın ormanlık alana sıçradı, yangın itfaiye ve vatandaşların hızlı müdahalesi ile söndürüldü.

facebook-paylas
Tarih: 09-10-2022 11:06

Bodrum’da orman yangını hızlı müdahale ile önlendi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük Mahallesi yakınlarındaki makilik alanda gece yarısı bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın korku ve heyecan yarattı. Rüzgarın etkisi ile hızla yayılan yangına vatandaşlar ve ardından ihbar üzerine olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ve orman ekipleri müdahale etti.

8 arazöz 40 orman işçisi ile 80’ne yakın vatandaşın müdahale ettiği yangın ormanlık alana sıçrayınca heyecan yaşandı. Yangın hızlı müdahale ile önlendi, yaklaşık 1 hektarlık alan zarar gördü.

Evli ve  iki çocuk babası Mevlüt Karaca “Makilik alanda yangın çıktı hızla büyüyerek ormana doğru gitti, gece yarısı çıkan yangına anlam veremedik, arkadaşlarla kazma kürek ne varsa müdahale ettik, ardından itfaiye hızla geldi çok rüzgar vardı ama kısa sürede önlendi” diye konuştu.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI