Bugun...



Bodrum'a gelen cruise gemisi heyecan yarattı

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen dev cruise gemisi ilçede heyecan ve merak yarattı.. Hırvatistan’dan gelen geminin yaklaşık 300 yabancı personeli almak için limana yanaştığı ve yaklaşık 12 gün kalacağı belirtildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-04-2021 15:00:39 Tarih: 18-04-2021 13:24

Bodrum'a  gelen cruise gemisi heyecan yarattı

Hırvatistan’ın Rijeka kentinden Muğla’nın bodrum ilçesindeki gemi yanaşma iskelesine bu sabah saatlerinde gelen 228 metre uzunluğunda 34 metre genişliğindeki 980 yolcu kapasiteli Viking Orion isimli cruise gemisi ilçede heyecan yarattı.

 

GEMİDE SAĞLIK MERKEZİ OLUŞTURULDU

 

Geminin çoğu yabancı olan ve İstanbul’dan gelecek yaklaşık 300 personeli aldıktan sonra 12 gün Bodrum’da kalacağı ardından Yunanistan adalarına geçeceği belirtildi. Geminin sefer öncesinde kumanya alımıda gerçekleştirileceği belirtilen gemide doktor ve pandemi kurallarına uygun olarak oluşturulan sağlık merkezinin bulunduğu belirtildi.

 

 

BU YIL BODRUM'A 30 CRUİSE GEMİSİ GELECEK

 

Yunanistan ve İsrail limanlarına oranla daha ekonomik koşullarda ve kaliteli hizmet verilmesi nedeniyle curies gemilerinin personel değişikliğinde Bodrum’u tercih ettiklerini belirten Cruise Port İskelesi Genel Müdürü Haluk Hızlan “Bu yıl içerisinde pandemi ile ilgili tüm hazırlıklarımızı yaptık. Gelen geminin personeli de İstanbul’dan gelecek ve ilçede hiçbir temasta bulunmadan gemiye binecek ve buradaki sağlık ekiplerinin kontrolünden geçecek. Bizde bu yıl Bodrum’da en az 30 cruise gemisini ağırlamayı planlıyoruz. Pandemide değişkin sürece göre tarih vermek çok zor ama cruise turizminin temmuz ayı ortalarında başlayacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI