Bugun...



Atalık Yerli Tohumlardan Üretilen Fideler Dağıtılacak

Bodrum Belediyesi tarafından atalık yerli tohumlardan üretilen fidelerin dağıtımı için başvurular, 12 Nisan’da son bulacak.

facebook-paylas
Tarih: 02-04-2024 16:58

Atalık Yerli Tohumlardan Üretilen Fideler Dağıtılacak

Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü koordinasyonunda, Bahçeyaka Mahallesinde bulunan Yerel Tohum Merkezi ve Üretim Serasında atalık yerli tohumlardan üretilen fidelerin dağıtımı yapılacak. Fide desteğinden yararlanmak için Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne 12 Nisan Cuma gününe kadar başvurulabiliyor.

  

Fide desteği için üreticilerin ikametgahının ve üretim yaptığı arazinin Bodrum ilçe sınırları içerisinde olması, üretici olduğunu belgelemesi (2024 vizeli ÇKS Belgesi, Ziraat Odası Çiftçi Belgesi, Pazarcı-Üretici Kimlik Kartı, TARKO Üyesi, Sulama Birliği Üyesi gibi üretim yaptığına dair en az bir belge) gerekiyor.

  

Detaylı bilgiye 444 00 48 / 1238 (dahili) ya da 0 (530) 232 14 08 numaralarından ulaşılabilir. Ayrıca tarimsalhizmetler@bodrum.bel.tr adresinden ya da Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü Karaova Mah. Cumhuriyet Meydanı No:7’den bilgi alınabilir. 

 



Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI