Torba’da motosiklet domuz sürüsüne daldı,2 genç yaralandı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde caddeye çıkan domuz sürüsüne çarpan motosiklette bulunan iki genç ağır yaralandı. Bir ay içerisinde Bodrum caddelerine inen domuzların yaklaşık 12 kazaya neden olduğu belirtildi.
Bodrum’un Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi’nde gece yarısı meydana gelen kazada bir otelde görevli 26 yaşındaki E.B.’nin kullandı 27 BFH 398 plakalı motosiklet, Gölköy mahallesine giderken aniden caddeye çıkan domuz sürüsüne daldı. Domuzlardan birini çarpan motosiklet sürücüsü E.B ve arkasındaki A.F.Ü. çarpmanın etkisi ile yerde 20 metre sürüklendi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine ambulanslar ve trafik polisleri geldi.
Kazada domuz ölürken yaralı gençler ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Son bir ay içerisinde domuz sürülerinin caddeye çıkmaları nedeniyle 12 kazanın meydana geldiği 7 kişinin yaralandığı belirtildi.
Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.





