Bugun...



Sahillerde “TAM KAPATMA” başladı…

Pandemi döneminde tam kapanamadık ama pandemi döneminden çıkarken esnaf TAM KAPATMAYA başladı. Kamuoyuna açık sahilleri öyle bir kapattılar ki vatandaşa ait olan sahilde vatandaşın yürümesi bile mümkün değil.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-04-2022 13:09:18 Tarih: 24-04-2022 13:08

Sahillerde “TAM KAPATMA” başladı…

Bodrum’da tam kapanma sürecinde zaman zaman boşluklar oldu, sağlık açısından bazıları eline geleni yaptı, bazıları çok umursamadı. Tam kapanmada tam başarılı olamadık ama halka açık, kamuya açık plajlarda sahillerde esnaf TAM KAPATMAYI başarı ile uygulamaya başladı. Sahillerde vatandaşın denize girmesini güneşlenmesini bırakın yürüyecek adım atacak yer bırakmadılar. İşgalin boyutunun artması görenleri şaşkına çevirdi. 2 kilometrelik Torba sahilinde adına turizmci veya çok özel kişiler denilen otel, motel, kafeler sahili tamamen kapattı, vatanda şöyle sahilde l bir yürüyelim denilecek yer bırakmadı. Bazıları denizin içine kadar sahile tahta villa yaptı villa.

 

DENİZİN İÇİNE KADAR KAÇAK İSKELE AHŞAP VİLLA YAPTILAR

 

Torba’da yaşayan evli ve iki çocuk babası Mevlüt Çalışkan “Torba’da sahil işgallerine kimse sesini çıkarmadı. Belediye, zabıta, muhtarlık, STK’lar. Bizim gibi sesini çıkaran vatandaşında sesini duyan olmadı. Bu nedenle vatandaşın denize gireceği yer kalmadı. Demire giden yolda fidan dikiyoruz diye orman işletme şefliği tarafından  iş makinaları ile kazıldı, güya fidan dikildi , sahil vatandaşa kapatıldı., ama dikilen fidanları bir tanesi bile tutmadı. Bunların  hepsi milli servet. Ardından atınca mangalda kül bırakmıyorlar. Adam denizin içine kadar iskelesi koymuş, halkın sahiline bar restoran yapmış yetmemiş tamamen kapatmış, kimse müdahaleyi aklından geçirmemiş, belediye ve Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığımız şikayetlerde işe yaramadı, kimi kime şikayet edeceğiz durumuna düştük, hani sahiller halka açıktı, hani kamunun malıydı, zaman zaman STK’lar eylem yapıyorlar, niye Torba’da yapmıyorlar, burada halk vatandaş yaşamıyormu? Diyerek tepki gösterdi.

Önemli Not: İlgili kurumlardan konu ile ilgili açıklama yapan olursa aynen yayınlayacağız..

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI