Bugun...



Torba Demir sahil yolunda ne oluyor? Su hattının üzerine fidan diktiler...

Bodrum’un Torba Mahallesi’ndeki Demir Mevkii’ne giden toprak yolda hafta sonunda yapılan fidan dikimi görenleri şok etti. Fidan dikimi Demir Mevkii’ne giden içme suyu şebeke hattının üzerine yapılınca iş makinaları su hattını patlattı. Onlarca su boşa aktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-01-2021 14:19:11 Tarih: 18-01-2021 12:58

Torba Demir  sahil yolunda ne oluyor? Su hattının üzerine fidan diktiler...

Bodrum’un Torba Mahallesi’nden Demir Mevkii’ne giden toprak sahil yolda Orman İşletme Şefliği tarafından hafta sonunda iki gün süren fidan dikimi yapıldı. Balıkçı barınağını geçtikten sonra asfalt yolun bitiminden itibaren başlatılan ve Demir Mevkii’ne giden yaklaşık 1,5 km. lik yolun sadece 400 metrelik bölümüne fidan dikilmesi vatandaşların “Yol ne amaçla kapatılıyor” tepkisini göstermesine neden oldu.

 

 

İÇME SUYU HATTININ ÜZERİNE FİDAN DİKİMİ YAPILIRMI

 

İş makinası ile yapılan toprak yoldaki çalışmalarda içme suyu hattının üzerine çukurlar kazılarak  fidan dikimi gerçekleştirildi. İş makinası çalışırken su hattı patladı, tonlarca su boşa aktı. Bölgede her gün yürüyüş yapan 55 yaşındaki Metin Görgülü “Biz buraya ne amaçla fidan dikildiğini anlayamadık. Yol 1,5 km. sadece 400 metresine gelişi güzel fidan dikilip yol tamamen trafiğe kapatıldı. Birde patlayan su borusunu göre göre içme suyu hattının üzerine fidan diktiler. Bir arıza olduğunda tamir ekipleri ağaçları sökmek zorunda kalacak, bu nasıl akıl ve nasıl mantıkdır, ayrıca bu konuda vatandaşa bilgi veren kimsede yok. Herkes sağır, kör dilsiz, üç maymunu oynuyor. Oysaki burası vatandaşların piknik yapıp denize girdiği, balık avladığı Torba Mahallesi’nde kalan tek yerdi. Kimseden ses ve tepki yok. Ayrıca burası Torba'nın en yeşil en ormanlık yeri buraya fidan dikilmesine gerek yok, gitsinler çorak olan yerlere fidan diksinler, insanların aklı ile alay ediyorlar” dedi.

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI