Bugun...



Misafir Karadağ Heyeti Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezini ziyaret etti

Karadağ Heyeti, Podgorica Karadağ’da Gelişim Zorluğu Olan Engelli Çocuk ve Gençlik Merkezini temsilen Bodrum Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezine ziyarette bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 19-03-2024 10:53

Misafir Karadağ Heyeti Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezini ziyaret etti

Örgün eğitim sistemi içerisinde örgün eğitim kapsamı dışında kalmış yetişkin 22 yaş ve üstü 36 engelli öğrenciye eğitim veren Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezini, Gelişim Zorluğu Olan Engelli Çocuk ve Gençlik Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Nina Strugar (Podgorica, Montenegro), Gelişim Zorluğu Olan Engelli Çocuk ve Gençlik Merkezi Müdürü Olga Rovcanin (Podgorica, Montenegro), Budva Bilim Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Aleksandar Franeta, Gazeteci Olivera Jovicevic (Belgrad,Sırbistan) ziyaret etti.

 

 Ziyarete  Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Durmuş Turkan, Bodrum Belediyesi Uluslararası İlişkiler Bürosu da eşlik etti.

Heyete, sınıflar gezdirilerek branş öğretmenleri tarafından engelli öğrencilerin durumları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

 

Gelişim Zorluğu Olan Engelli Çocuk ve Gençlik Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Nina Strugar, “Gelişim zorluğu olan engelli bireyler için Podgorica’da hizmet sağladığımız bir yaşam merkezimiz bulunuyor. Bugün, ‘Bodrum Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezine’, bu alanda nasıl hizmet sağlandığına dair gözlemlerde bulunmak amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdik” dedi.

Özel çocuklarla yakından ilgilenen heyet öğrencilerin yaptıkları çalışmaları inceleyerek fotoğraflar aldı. Çeşitli hediyeler hazırlayan öğrenciler, heyete hediyelerini takdim ettiler.

 

 



Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI