Bugun...



Midillili öğrencilerden okulda duygulandıran yardım ve paylaşım

Ege’deki Midilli Adası’ndaki ortaokulda öğrenim gören öğrenciler depremzede çocuklar için yardım kampanyası başlattı. Okulda tahtaya yazdıkları Yunanca ve Türkçe mesajları ile Türkiye’ye sevgi ve kardeşlik mesajları gönderdi.

facebook-paylas
Tarih: 21-02-2023 15:58

Midillili öğrencilerden okulda duygulandıran yardım ve paylaşım

Ege’deki Midilli Adası’ndaki Antissa Ortaokulu’nda  öğrenim gören çocuklar 6 Şubat deprem felaketinde mağdur olan Türkiye’deki çocuklar için yardım kampanyası başlattı. Okullardaki arkadaşların oyuncak, giyim ve hejyen malzemeleri toplayan çocuklar okullarındaki tahtaya Yunanca- Türkçe dostluk ve kardeşlik mesajları yazarak dikkat çekti.

 

MERAK ETME HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Yunanlı çocukların tahtaya Türkçe yazdıkları Biz Seni Düşünüyoruz, Düşüncelerimiz Seninle, Seni Önemsiyoruz, Cesaret İnsanoğlu, Hepimiz İnsanız, Geçmiş Olsun Komşular, Biz Düşman Değiliz Dostuz ve Merak Etme Herşey Çok Güzel Olacak sözleri dikkat çekti Çocuklardan ve yetişkinlerden oluşan Midilli İzcileri, tüm Yunanistan İzcileriyle birlikte, Türkiye’deki depremzedelere yardım toplarken, depremlerde ölen binlerce insan için üzüntülerini dile getirdi.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI