Bugun...



İkizköy direnişçilerinden Limak Sanat Orkestrası yönetmeni Karahan’a: Kuşlar sustu sende sus , Limak’a değil bize bir ağıt söyle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün akşam konsere çıkan Limak Orkestrası sanat yönetmeni ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olan Murat Karahan’a İkizköy direnişçileri konserden önce sosyal medyadan çok sert tepki gösterdi. Karahan bu tepkiye rağmen konsere çıktı.

facebook-paylas
Tarih: 20-08-2023 21:12

İkizköy direnişçilerinden  Limak Sanat Orkestrası yönetmeni Karahan’a: Kuşlar sustu sende sus , Limak’a değil bize bir ağıt söyle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün akşam konsere çıkan Limak Orkestrası sanat yönetmeni ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü olan Murat Karahan’a İkizköy direnişçileri konserden önce sosyal medyadan çok sert tepki gösterdi. Karahan bu tepkiye rağmen Tgrutgutreis Mahallesi’nde düzenlenen konsered İstanbul Modern Flarmoni Orkestrası ile birlikte konsere çıktı.

Konser öncesinde  İkizköye v Akbelen ormanları direnişçileri  Karahan'a, "Kuşlar sustu, sen de sus" çağrısı yapıldı.

 

 

"LİMAK ‘A DEĞİL BİZE BİR AĞIT SÖYLE

Limak Filarmoni Orkestrası Sanat Yönetmeni Tenor Murat Karahan'a çağrı yapan vatandaşlar da bölgedeki canlılığın ve floranın yok olduğuna dikkat çekerek, bölgedeki önemli kuş türlerini sıraladı. Çam baştankarası, karatavuk, çıvgın, karabaşlı ötleğen, büyük baştankarga, kızıl gergedan, alakarga gibi kuş türlerinin görselleri paylaşılırken, aynı zamanda Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni olan Murat Karahan'a şu çağrı yapıldı:

"Limak'ın himayesinden çık, Akbelen'in dostlarına katıl.  #AkbelenOrmanı'nda kuşlar yuvasız kaldı, şimdi yas zamanı. Limak'a değil, bize bir ağıt söyle"

Karahan’ın tepkilere aldırmayark dün akşamki konsere çıktığı belirtildi.

Karahan’ın konserin bodrum’daki birçk sanatsever protesto ederek izlemeye gitmedi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇEVRE Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI