Bugun...



Doğa çöplük oldu, 17 kamyon çöp toplandı

Bodrum’da geçen yıl belediye ekiplerinin 23 kamyon hafriyat ve çöp topladığı iki alandan bu yıl 17 kamyon hafriyat, çöp, bahçe ve mobilya atığı toplandı.

facebook-paylas
Tarih: 09-02-2021 12:58

Doğa çöplük oldu, 17 kamyon çöp toplandı

Bodrum Belediyesi'nin, "Bodrum'da Doğa Kazanacak" sloganıyla başlattığı çevre temizliği çalışmaları aralıksız devam ederken, ekipler bir yandan da bazı vatandaşlar tarafından doğal alanlara gelişi güzel atılan hafriyat, bahçe ve mobilya atıklarının toplanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bitez Mahallesi Balcılar Mevkii ile Gölköy Mahallesi Gölkırı Mevkii'nde geçtiğimiz yıl Şubat ayında 23 kamyon hafriyat ve çöp toplayan Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu yıl gerçekleşen temizlik çalışmasında ise aynı bölgelerden toplamda 17 kamyon hafriyat, bahçe ve mobilya atığı topladı. Doğanın içinden çıkarılan atıklar Peksimet ve Torba'daki katı atık rehabilite alanlarına götürüldü.

Vatandaşların Bodrum’un doğasına zarar veren bu tür kaçak hafriyat ve çöp dökümü yapan kişileri görmeleri durumunda 444 00 48 numaralı çağrı merkezine durumu bildirmeleri istendi.

 




Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇEVRE Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI