BODRUM’DA KÖTÜ HAVA TEKNEYİ KARAYA SÜRÜKLEDİ
Muğla’nın Bodrum ilçesinde yağmur ve fırtına etkili oldu. Kumbahçe açıklarında demirli bulunan yaklaşık 10 metrelik tekne, şiddetli rüzgârın etkisiyle kıyıya sürüklenerek karaya oturdu. Tekneyi kurtarma çalışmaları sabah saatlerinde başladı.
Bodrum’da akşam saatlerinde yağmurla birlikte etkisini artıran fırtına, denizde zor anlar yaşanmasına neden oldu. Kumbahçe açıklarında demirli bulunan yaklaşık 10 metre uzunluğundaki tekne, olumsuz hava koşulları nedeniyle demirinden sürüklenerek sahile ulaştı.
Sahildeki işletmelerin önünde karaya oturan tekne, gece boyunca bulunduğu noktada kaldı. Sabah saatlerinde ise teknenin yeniden denize indirilmesi ve kurtarılması için çalışma başlatıldı.
Bölgede etkili olan kötü hava koşulları deniz ulaşımı ve tekneler açısından risk oluştururken, olayda teknede bulunan olup olmadığına ve hasar durumuna ilişkin bilgi paylaşılmadı.



