Bugun...



BODRUM KÜLTÜREL VE TARİHİ DEĞERLERİ İLE TANITILACAK

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Bodrum’un yurt içi ve yurt dışı tanıtımında büyük emekleri olan Bodrum Cup Organizasyon Komitesiyle bir araya geldi.

facebook-paylas
Tarih: 14-03-2019 16:11

BODRUM KÜLTÜREL VE TARİHİ DEĞERLERİ İLE TANITILACAK

BODRUM KÜLTÜREL VE TARİHİ DEĞERLERİ İLE TANITILACAK.

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Bodrum’un yurt içi ve yurt dışı tanıtımında büyük emekleri olan Bodrum Cup Organizasyon Komitesiyle bir araya geldi.

Türkiye’nin önde gelen deniz festivallerinden biri olarak dikkat çeken The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi'nin daveti üzerine Mehmet Tosun, STS Bodrum Okul Gemisinde komite üzeleriyle bir araya geldi. Komite üyleriyle uzun uzun sohbet ederek, sektörün de sorunlarını dinledi. Tosun, seçildikleri taktirde Bodrum Cup'a da gerek özeni ve önemi göstereceklerine dikkat çekti. Komiteyi dinleyen Mehmet Tosun, “Ülkemizde ve Bodrum’da iki kişinin bir araya gelip bir işi başaramadığı bir ortamda, 30 yıl boyunca her geçen yıl bilinirlik oranını arttırarak bugünlere geldi. 30’uncu yılında da Mehmet Kocadon’un destekleriyle İstanbul’a kadar gidilmesi hakikaten bizler için çok önemli. Hem Bodrum’un tanıtımı açısından, hem geleneksel guletlerimizin orada boy göstermesi çok önemli bir olay. Bizim özellikle turizm haricindeki en önemli sektörümüz yat imalatı, ahşap gulet teknelerimiz başta olmak üzere, İçmeler ve Ören bölgesindeki sektörün canlı tutulması bu anlamda çok önemli. Burada benim hoşuma giden bir noktada var, Erman Aras bir noktaya kadar getirdi, sonra genç bir arkadaşımız devam ediyor. Bu da son derece sevindirici bir olay, örneği yok. Bu konuda da biz son derece mutluyuz” dedi.

Genç bir ekip oluşturduklarını belirten Tosun, “Ekibimiz çok değişik dünya görüşlerinden, Cumhur Güven Taşbaşı'ndan başlayıp Mehmeh Onur Şahbaz'a devam eden değişik sektörden arkadaşlarımızdan oluşuyor ve kadromuzun çoğu genç. Mehmet Kocadon Başkanımızın bıraktığı yerden devam edeceğiz. Yani bizim Bodrum’da siyasi kamplaşmalardan uzak, Türkiye’de gerilen siyasi ortamdan uzak daha barış ve huzur içerisinde, daha çok yapacaklarımıza endeksli kampanya yürütüyoruz. Çünkü Bodrum hakikaten çok önemli bir yer. Hatta biz şimdi seçim vaatlerimizi bir karikatür dergisiyle anlatmaya başladık” dedi.

Tanıtımdaki bakış açısını da değiştireceklerini belirten Mehmet Tosun, kültürel ve tarihi değerler başta olmak üzere Bodrum Cup ta dahil daha dijital ortamlarda, daha merak uyandıran bir tanıtım atağı başlatacaklarını söyledi.

Başkan Adayı Tosun daha sonra The Bodrum Cup organizasyon komitesinden gelen soruları cevapladı.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI