Bugun...



Bodrum ITB Berlin Turizm Fuarında Tanıtıldı

5-7 Mart tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen ITB Berlin 2024 Turizm Fuarında Bodrum, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı standı içerisinde yerini aldı.

facebook-paylas
Tarih: 10-03-2024 15:29

Bodrum ITB Berlin Turizm Fuarında Tanıtıldı

1966 yılından beri gerçekleşen ve dünyanın en büyük turizm fuarlarında biri olan ITB Berlin Turizm Fuarı bu yıl 5-7 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlendi. Fuarda yer alan Bodrum standı üç gün boyunca ziyaretçilerini ağırladı.

Bodrum Tanıtma Vakfı yönetim kurulu üyeleri, Bodrum’daki Oda ve STK temsilcileri, resmi kurum ve kuruluşlar, Bodrum'da faaliyet gösteren konaklama işletmesi temsilcileri ile turizmcilerin katıldığı, çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçinin ağırlandığı Bodrum standında, Bodrum’u tanıtan materyaller sunularak kent hakkında bilgiler verildi.

Fuara katılım sağlayan BOTAV Genel Sekreteri Galip Gür, Bodrum’u tanıtmak amacıyla ziyaretçilerle bire bir görüşmeler yaptı. Gür, Bodrum’la ilgisi olan tur operatörü yetkililerinin Bodrum standını ziyaret ettiğini ve alınan geri dönüşlere göre 2024 yılının daha iyi bir turizm yılı olacağını gösterdiğini belirtti.

Fuar süresince ünlü bir televizyon kanalından Bodrum’da çekim yapılabilmesi için ilk görüşmeler başlatılırken çeşitli ülkelerin seyahat acenteleri ve uçak firmaları temsilcileri ile de görüşmeler yapıldı.

Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen ve 181 ülkeden 100 bin profesyonel katılımcının yer aldığı fuara yaklaşık binlerce ziyaretçi geldi. 

 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI