Bugun...



Beşiktaş Başkanı Çebi’den Bodrum’da transfer açıklaması “Şampiyonluklar birlik ve beraberlik olmadan gelmiyor”

Beşiktaş Başkanı Çebi'den transfer açıklaması "Transferin daha önce konuşulması kulübümüze zarar verir. Şampiyonluklar birlik ve beraberlik olmadan gelmiyor"

facebook-paylas
Güncelleme: 27-07-2021 01:37:30 Tarih: 27-07-2021 01:32

Beşiktaş Başkanı Çebi’den Bodrum’da transfer açıklaması “Şampiyonluklar birlik ve beraberlik olmadan gelmiyor”

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen şampiyonluk ve kulübün 118'inci yılı kutlamasında yerel sanatçıların verdiği konser ve Dj performans ile taraftarlar coşkulu bir gece yaşadı.  Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi meşaleler ile karşılandı.Taraftarların 'Başkan bize Alex'i getir' tezahüratına karşılık, "Sevgili Beşiktaşlılar, transferlerle ilgili tabii ki bir süreç yaşanıyor. Ben dışarıda gezerken Beşiktaşlı arkadaşlar sadece transfer soruyor. Adam şöyle geliyor ‘Alex’ten ne haber?’ ya diyorum ki bir nasılsın de. Bir günaydın de.” Şeklinde cevap verdi.

Muğla'nın turizm merkezi Bodrum'da, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği tarafından şampiyonluk ve kulübün 118'inci yıl kutlaması düzenlendi. Bodrum Marina'daki bir restoranda düzenlenen geceye Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar katıldı. Başkan Çebi, yaptığı konuşmada transferler için sabır istedi.

 

 

"TRANSFERİN DAHA ÖNCE KONUŞULMASI KULÜBÜMÜZE ZARAR VERİR"

Gecede, Siyah-beyazlı taraftarlar, Çebi'nin konuşması sırasında Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Alex Teixeira'yı kastederek, 'Başkan bize Alex'i getir' şeklinde tezahüratlarda bulundu. Çebi ise bu tezahüratlar karşısında, Bizde Alex’ten aşağı değiliz, ayağımız var. Neyse hepsi şaka bunların. Transferler gizli yapılır, bittiği gün açıklanır. Transferin daha önce konuşulması kesinlikle o işe ve kulübümüze zarar verir. Onun için o konuda hoşgörü rica ediyorum. İkincisi covid var, sarılın sarılın da bir şekilde de uzak durun. Olabildiği kadar tabi ki, sizden rica ediyorum. Sağlığınız önemli. Üçüncüsü bu şampiyonluklar ve başarılar biliyorsunuz 2 kupa artı kadınlarımız, kadınlarımızın aldığı kupa benim için çok kıymetli. Çünkü onlar bizim için değerli ve kıymetliler. Öncelikle buradaki hanım efendilere Beşiktaşlı oldukları için erkeklerden 10 kat daha fazla teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

ŞAMPİYONLUKLAR BİRLİK VE BERABERLİK OLMADAN GELMİYOR

Şampiyonluklar birlik ve beraberlik olmadan gelmiyor. Ne hoca ne bir futbolcu ne bir başkan ne yönetici ancak ve ancak herkes bir araya geldiğinde bunu başarabilirsiniz sevgili arkadaşlarım. Bir iki kişi ile hiçbir şey olmaz. Onun için burada bu başarıda katkısı olan teknik kadromuza, Sergen hocamıza, yöneticilerimize ve çalışanlarımıza buradan tebrik ve teşekkür ediyorum. Bu senenin sloganı ile bitirelim konuşmamızı. Şampiyon sensin. Seneye de inşallah şampiyon sensin." Dedi. Gecede müzisyen Pınar Sali Soydaş konser verdi. Bodrumlu Beşiktaşlılar Başkan Çebi ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI