Bugun...



Uluslarararası İzmir Maratonu’nda Bodrumlu atletlerden bir altın 2 bronz madalya

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün 5'incisi düzenlenen Türkiye’nin En Hızlı Maratonu 'Maraton İzmir Avek', yarışmasına 38 ülkeden 5600 atlet katıldı. 10km yarışmasında Bodrum’dan Mehmet Yavuz Vural birinci Fatma Taş 3., 42km maraton yarışmasında Bodrum’dan Veysel Uyanık 3. Lüğü elde etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-04-2024 10:15:59 Tarih: 21-04-2024 18:31

Uluslarararası İzmir Maratonu’nda Bodrumlu atletlerden bir altın 2 bronz madalya

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 5'incisini düzenlediği “Türkiye’nin En Hızlı Maratonu” Maraton İzmir Avek, 5 bin 600 atletin katılımıyla koşuldu. Uluslararası Yol Yarışları kategorisinde World Athletics Label unvanlı Maraton İzmir Avek’e 38 farklı ülkeden atletler katıldı.

MEHMET YAVUZ VURAL 10KM. DE ALTIN MADALYA KAZANDI

Yarışmaların 10 km. kategorisinde mücadele eden Bodrumlu Mehmet Yavuz Vural 70 yaş kategorisinde 1. Olup altın madalya kazanırken 2 bin TL. ödül kazandı.

Mehmet Yavuz Vural 1. oldu

VEYSEL UYANIK 42. KM. Yİ 3. BİTİRDİ

Bodrum’da antrenmanlarını sürdüren maratoncu Veysel Uyanık ise 42km 195 metrelik parkuru 60 yaş kategorisinde 3. olarak bitirmeyi başardı. Uyanık bronz madalya ve 1400 TL: ödülün sahibi oldu. Mehmet Yavuz Vural yaptığı açıklamada "Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Veysel arkadaşım ile birlikte Türkiye'nin en önemli ve zor yarışmalarından biri olan İzmir maratonunda 2 madalya ile Bodrum'a dönmekten gurur duyuyoruz" dedi.

Veysel Uyanık 3. oldu

Bodrum Running Club takımının sporcularından Fatma taş ise 10Km yarışmasında 1639 kadın sporcu arasında genel klasman da 4. Olurken Türk sporcular kategorisinde genel klasman da 3. Olmayı başardı.

Fatma taş 3. oldu

 
 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI