Bugun...



Yatağan’da Kıraç rüzgarı esti

Muğla’nın Yatağan ilçesinde ilk kez düzenlenen Uluslararası Gençlik, Kültür ve Sanat Festivali’nin son gününde konser veren Kıraç yaklaşık üç bin hayranına müzik dolu gece yaşattı.

facebook-paylas
Tarih: 27-06-2022 17:26

Yatağan’da Kıraç rüzgarı esti

Muğla’nın  Yatağan ilçesinde belediye tarafından ilk kez düzenlenen  ve 21 Haziran 2022 tarihinde başlayan Uluslararası Gençlik, Kültür ve Sanat Festivali dün akşamki Kıraç konseri ile sona erdi.

Kaya Köstepen Şehir Stadı’nda büyük bir coşkuyla düzenlenen “Kıraç” konserini Kaymakam Vekili Oray Güven, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz,  ile birlikte yaklaşık üç bin kişi izledi. Yaklaşık iki sata süren konserde kıraç hayranlarına geçmişten günümüze söylediği şarkılarıyla nostalji yaşattı. Konser sonunda Kıraç’a Kaymakam Vekili Güven ve Belediye Başkanı Toksöz plaket vererek teşekkür etti.

Toksöz yaptığı konuşmada “Pandemi nedeniyle bir süre ara verdiğimiz sosyal ve kültürel etkinliklere, şartların iyileşmesiyle kaldığımız yerden devam ettik. İlk gününden son gününe kadar birbirinden güzel ve eğlenceli gösterilerle süren festivalimizde, bizleri yalnız bırakmayan herkese ve hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Sosyal ve kültürel etkinliklerimiz, önümüzdeki dönemlerde de artarak devam edecek” diye konuştu.

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI