Bugun...



Ümit Özdağ Bodrum’dan konuştu “Seçmen ithal edilerek Türk milleti adeta vatansızlaştırılıyor”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ Muğla ili ve ilçelerindeki ziyaretlerine bugün Bodrum ile devam etti. Bodrum’da esnaf ziyareti yapan ve gençlerle buluşan Özdağ, gençlerle sohbet etti, çocukları sevdi. Özdağ iktidarın seçmen ithal ettiğini belirterek “iktidar zaten seçmen ithal ederek demografik yapımızı değiştiriyor ve Türk milletini adeta vatansızlaştırıyor biz buna hayır diyoruz tek başımıza kalsak da biz bu mücadeleye devam edeceğiz” sözlerini kullandı

facebook-paylas
Tarih: 27-02-2024 15:51

Ümit Özdağ Bodrum’dan konuştu “Seçmen ithal edilerek Türk milleti adeta vatansızlaştırılıyor”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ Muğla ili ve ilçelerindeki ziyaretlerine bugün Bodrum ile devam etti. Özdağ Zafer Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Nihal Esin Gürsoy ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ünal Yiğit ile bir AVM’ye uğradı. Özdağ AVM önünde onlarca genç ve partili tarafından bayraklarla ve sloganlarla karşılandı.

NİHAYET SURİYELİLERLE MÜCADELE EDECEK BİR TÜRK BULDUK

Esnafı ziyaret eden ve sohbet eden Özdağ vatandaşlarla sık sık hatıra fotoğrafı çektirdi. Dört çocuklu bir ailenin kendisi ile hatıra fotoğrafı çektirirken, aileye nereli olduğunu sorup Bodrumlu olduğunu öğrenen Özdağ “Nihayet Suriyelilerle mücadele edecek bir Türk bulduk” diyerek espiri yaptı.

 31 MART’TA 12 DEN VURMALARINI İSTİYORUM

Özda ardından Sözcü muhabirinin sorularını yanıtladı. Özdağ “Bodrum'da sevgili Bodrumlular tarafından çok büyük bir sempati ile karşılandık ve erken saatler olmasına rağmen sokakta olan bütün Bodrumların gülümsemesi el sallaması el sıkışması, sizinleyiz doğru söylüyorsunuz ifadeleri ile karşılaştık. Tabii Bodrum gençliği Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi olağanüstü dinamik canlı içten samimi ve Zafer partisinin arkasında olduğunu gösterdi, hepsine tekrar teşekkür ediyorum ve 31 Mart günü oy pusulasında 12'den vurmalarını rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

ZAER PARTİSİ OLARAK YÜKSELİŞTEYİZ

Özdağ açıklamasının devamında ise “Zafer Partisi Türkiye'nin her yerinde büyük bir Yükseliş içinde zaten bütün anketler ve anket firmaları Zafer partisinin sürekli yükselişinden bahsediyorlar Biraz önce İbrahim Uslu Bey ile görüştüm Türkiye'nin en önemli anket şirketlerinden ve yorumcularından birisi Zafer partisinde oylarını büyük bir şekilde arttığını söyledi” diye konuştu.

İKTİDAR SEÇMEN İTHAL EDEREK TÜRK MİLLETİNİ ADETA VATANSIZLAŞTIRIYOR

Özdağ göçmenlere sürekli yeni vatandaşlık verildiğini belirterek “Sürekli Türkiye'ye nüfus ekleniyor ve bu konuda gerçekleri karartma var,  gerçek rakamları açıklamıyorlar, biz de Türk halkının gerçekleri öğrenmesi için büyük bir mücadeleye veriyoruz,  bu mücadeleyi vermeye devam edeceğiz, basından ricamız dileğimiz bu konuda Türk halkının karanlıkta kalmasını engelleyecek şekilde yayın yapması,  çünkü seçmen ithali yoluyla demokrasi tasfiye ediliyor bu ülkeye bu Topraklara bağlı olmayan Türkçe bilmeyen, Türklerin kaderi ile ilgili en ufak bir endişisi olmayanların bu ülkede vatandaşlık olarak bu ülkenin bir senelik tarihini etkileyecek kararlar alabilmesi kabul edilebilir değil. Ne yazık ki Zafer Partisi dışında hiçbir siyasi parti Parti, muhalefetteki, buna ilgi göstermiyor ilgisiz kalıyor iktidar zaten seçmen ithal ederek demografik yapımızı değiştiriyor ve Türk adet ve Türk milletini adeta vatansızlaştırıyor biz buna hayır diyoruz tek başımıza kalsak da biz bu mücadeleye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

 Özdağ seçim çalışmalarını Milas ilçesinde sürdürmek üzere Bodrum’dan ayrıldı.

 

 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI