Bugun...



Turizm Bakanlığı'ndan tahsisler devam ediyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bodrum’un Gündoğan ve Göl mahallelerindeki hazine ve orman arazilerini turizm tesisi yapmak üzere tahsis edeceği ortaya çıktı

facebook-paylas
Tarih: 10-08-2023 13:52

Turizm Bakanlığı'ndan tahsisler devam ediyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı, kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi ile turizm alan ve merkezleri içinde yer alan 9 otel arazisi ile 7 tane günübirlik tesis arazisini tahsise çıkardı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 6’sı Antalya, 4’ü İzmir, 2’si Muğla, 2’si Ordu, birer tane de Kırşehir ve Trabzon’da yer alan, otel ve günübirlik turizm tesis yapımına uygun taşınmazı tahsise çıkardı. Yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edileceği açıklanan taşınmazların özellikleri ve tahsis şartnameleri, 15 Ağustos 2023 tarihinden itibaren www.ktb.gov.tr internet adresinden duyurulacak.

 

BODRUM’DA 2 ARAZİ VAR

Bodrum’un Gündoğan Mahallesi’nde Kızılburun mevkisindeki 80 dönümlük hazine arazisi, 500 yatak kapasiteli 5 yıldızlı otel yapmak üzere tahsis edilecek. Gölköy Mahallesi Demir mevkisinde Mesa ve Loft projeleri arasında, 5300 metrekare büyüklüğündeki arazi de butik otel yapmak için tahsis edilecek. 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI