Bugun...



Trabzonsporlu Bakasetas’ın şampiyonluk kutlamalarındaki davranışı Yunanistan’da günün konusu oldu

Süperligde şampiyon olan Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları sırasında üzerinde Trabzonspor forması ve Yunanistan bayrağı ile podyuma çıkması ülkesinde gündem oldu. Birçok gazeteci ve yazar “Yunanistan’da bir Türk bunu yapmaya kalksa ne olurdu” diye sordu.

facebook-paylas
Tarih: 16-05-2022 22:26

Trabzonsporlu Bakasetas’ın şampiyonluk kutlamalarındaki davranışı Yunanistan’da günün konusu oldu

Süperlig’de şampiyon olan Trabzonspor’un Yunanistan vatandaşı  Anastasios Bakasetas’ın şampiyonluk kutlamaları Yunanistan basınınde geniş yer aldı. Kutlamalar sırasında üzerinde kulübünün forması sırtında Yunanistan bayrağı ile podyuma çıkan Bakasetas’ın üzerine birde sirtaki oynamasını Yunanistan basını gündeme oturttu.

 

YUNANİSTAN BAYRAĞI İLE SİRTAKİ OYNAMIŞTI

 Medical Park Stadyumu’nda düzenlenen kupa töreninde oyuncular sırayla sahneye çağrılırken sıra Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas’a geldi ve sirtaki performansıyla taraftarları coşturdu. Yunan futbolcu Bakasetas, Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında sahneye Yunan bayrağıyla çıktı ve sirtaki oynadı. Tüm taraftarlar Bakasetas’ı alkışladı. Aynı şekilde Trabzonspor’un bir başka Yunan oyuncusu Siopis de kucağında küçük çocuğu sırtında Yunanistan bayrağı ile sahneye çıktı ve şampiyonluk sevgisini doyasıya kutladı. Yunanistan’da bazı yorumcuların da dediği gibi “Yunanistan’da bir Türk bunu yapmaya kalksa ne olurdu” ifadeleri kullanıldı.

 

 

YUNANİSTAN BASININDA GENİŞ YER ALDI

Haber Yunan basınında da geniş yer buldu. Bazı haber portalları bunu değişik yerlere çekerek, “Pontus’un şehrinde oyunu Bakasetas olması gerektiği gibi açtı. Sırtında Yunanistan bayrağıyla sirtaki oynayarak“ yorumunu yaptı. Bazı gazeteciler ve yorumcular da twitter hesaplarından yazdıkları yorumlarda, “Bir Yunan futbolcu, milliyetçiliğin koyu olduğu bir bölgede elinde Yunan bayrağıyla çıktı. Yunanistan’da bir Türk buna cesaret etsin bakalım“ ifadelerini kullandı.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI