Bugun...



Torba’da motosiklet ile otomobil kafa kafaya çarpıştı 2 kişi ağır yaralandı

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen kazada şerit ihlali yaptığı iddia edilen otomobil sürücüsü karşıdan gelen motosiklet ile çarpıştı. Motosiklette bulunan iki kişi ağır yaralandı. Olay yerinde ilk müdahaleyi yaralanan iki kişiye vatandaşlar yaptı. Ambulanslar ise yoğun trafik nedeni ile kaza yerine ulaşmakta güçlük çekti.

facebook-paylas
Tarih: 20-08-2022 20:41

Torba’da motosiklet ile otomobil kafa kafaya çarpıştı 2 kişi ağır yaralandı

Bodrum’un Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi’nde bugün saat 19.00 sıralarında meydana gelen kazada Bodrum’dan gelerek Gündoğan istikametine gitmekte olan kadın sürücü M.S. yönetimindeki 07 ATB 590 plakalı otomobil uzun araç kuyruklarının olduğu caddede aniden soldaki tali yola girmek için dönüş yaptığı iddia edildi.

 

OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

M.S.’nin kullandığı otomobil Torba’dan Bodrum yönüne gitmekte olan ve Aziz Nehir’in kullandığı 48 BB 571 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile motordan düşen ve kaskları olmadığı belirtilen Aziz Nehir ile arkadaşı Tahsin B. yere düşerek yaralandı, Düşme anında kafalarını yere çarpan ve kanlar içinde kalan yaralılara ilk yardımı ambulans gelinceye kadar vatandaşlar yaptı.

Olay yerine yönlendirilen ambulanslar ise yoğun trafikte güçlükle kaza yerine ulaşabildi. Yaralılar ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, otomobil sürücüsü M.S. ilçe emniyet müdürlüğüne giderek ifade verdi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kadın sürücü ise basın mensuplarına açıklama yapmak istemedi, herşeyi pıolise söyleyeceğim, demekle yetindi.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI