Bugun...



Torba’da lüks villa yandı, korku dolu anlar yaşandı

Torba Mahallesi’nde bu gece yarısı lüks bir villada meydana gelen yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Villanın bir katı tamamen kül oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 21-08-2022 00:45:19 Tarih: 21-08-2022 00:31

Torba’da lüks villa yandı, korku dolu anlar yaşandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi’nde ki Hercai Sokak’taki bir villada bu gece meydana gelen yangının ardından patlama sesleri korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.Villadaki elektrik kablolarının erimesi nedeni ile çıkan yangın aniden büyüdü, ardından salondan patlama sesleri geldi. Bitişik villalarda yaşayanlar korku ile evlerinden dışarı çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

 

YANGIN BİR SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

Beyhan Birsen’e ait olduğu belirtilen villanın alt katı tamamen yanıp kül olurken, villada kimsenin kalmadığının ortaya çıkması üzerine rahat nefes alındı. Yaklaşık bir saat süren müdahalenin ardından itfaiye ve polis ekipleri villada detaylı arama yaptı, içeride kimsenin olmadığı ortaya çıktı.

 

 

PATLAMA İLE BİRLİKTE YANGIN ÇIKTI

Polis yangın ile ilgili soruşturma başlatırken komşulardan Ali Erdem “Birden patlama sesiyle yatağımızdan uyandık, ardından villadan dumanlar ve alevler çıktığını gördük, içeride birisi olabilir düşüncesi ile çok korktuk ve hemen ilgili makamlara bilgi verdik” diye konuştu.

Polis yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI