Bugun...



TOKİ Türkbükü ve Türkevleri'ndeki arsaları satıyor

Muğla’nın turistik ilçeleri Bodrum ve Milas’ta konut ve sanayi alanlarının Toplu Konut İdaresi tarafından müzayede yolu ile satılacağı açıklandı

facebook-paylas
Tarih: 19-11-2023 15:48

TOKİ Türkbükü ve Türkevleri'ndeki arsaları satıyor

Toplu Konut İdaresi’nin Bodrum’daki konut alanı ile Milas’taki sanayi tesis alanı, müzayede yoluyla satılacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 21-22-23 Kasım 2023 tarihlerinde 44 ilde 622 muhtelif arsayı müzayede yoluyla satacağı açıklandı. Muğla’daki 6 arsanın satışı, İstanbul’da müzayede yolu ile 23 Kasım’da yapılacak.

Müzayedede Bodrum’un Türkbükü Mahallesi’ndeki 373 metrekare konut alanı, 4 milyon 856 bin TL muhammen bedelle satışa çıkacak. Parsel ile ilgili verilen bilgide “Parselin bitişiğindeki 9 nolu parsel ile tevhid edilmesi gerektiği ve tek başına yapılaşma izninin olmadığı, parselin konumlu olduğu bölgenin 3. derece arkeolojik sit alanı ilan edildiği şifahen öğrenilmiştir.” denildi. 

 

TOKİ’nin satacağı diğer arsa ise  Milas’ın cennet Gökova’daki Türkevleri Mahallesi’nde 47 dönüm büyüklüğündeki sanayi tesis alanı 77 milyon 490 bin TL muhammen bedelle satışa çıkacak.

Ayrıca Marmaris’teki 3 adet kırsal nitelikli turizm alanı Menteşe’deki 1 adet konut alanı, müzayede yoluyla satılacağı belirtildi.
 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI