Bugun...



THY’DEN ERKEN REZERVASYON KAMPANYASI

Türk Hava Yolları, erken rezervasyon kampanyasıyla Türkiye'nin dört bir yanına ayrıcalıklı fiyatlarla seyahat olanağı sunuyor

facebook-paylas
Tarih: 05-10-2022 20:57

THY’DEN ERKEN REZERVASYON KAMPANYASI

Türk Hava Yolları, düzenlediği erken rezervasyon kampanyası ile her şey dahil tek yön 299.99 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’nin dört bir yanına uçma imkânı sunuyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, 4-5 Ekim 2022 tarihleri aralığında satın alacakları biletler ile 6 Şubat 2023 – 09 Nisan 2023 tarihleri arasında her şey dahil tek yön 299.99 TL’den başlayan fiyatlarla uçuş olanağı elde edecek.

Kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olup, Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapılan uçuşlarda, Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli değildir. 

Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere https://www.turkishairlines.com/tr-tr/kampanyalar/yurtici-ucak-bileti-kampanyasi/index.html web adresinden ulaşılabilir. Satış ofisleri ve seyahat acentelerinde alınan biletlerin ücretleri değişkenlik gösterebilir




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI