Bugun...



Themore Concept, Türkiye’nin en büyük sabit mobilya mağazası Bodrum’da açıldı

Merkezi Aydın ilinde bulunan sabit mobilya üreticisi Themore Concept Türkiye’nin en büyük sabit mobilya mağazasın Bodrum’da açtı.

facebook-paylas
Tarih: 09-09-2023 15:47

Themore Concept, Türkiye’nin en büyük sabit mobilya mağazası Bodrum’da açıldı

Merkezi Aydın ilinde bulunan sabit mobilya üreticisi Themore Concept Türkiye’nin en büyük sabit mobilya mağazasını Bodrum’un Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda açtı.

Yaklaşık 1000 metrekarelik mağazada banyo, mutfak dolapları, ray dolap, kapı ve dekorasyon alanında son teknolojik gelişimler ve özgün tasarımlarla dikkat çeken mağazanın açılışına şirketin yönetim kurul başkanı Ahmet Geçgel, Aydın Vali Yardımcısı Mehmet Gödekmerdan, ilçedeki inşaat ve turizm sektör temsilcileri katıldı.

Ahmet Gelgeç yaptığı açıklamada Bodrum’da 12. Şubelerini açtıklarını ve 15 ülkeye ihracat yaparak 4 ülkede mağaza açtıklarını belirterek “Türkiye’nin en büyük sabit mobilya mağazasıyla özgün çizgilerdeki geniş ürün yelpazesini, farklı ihtiyaçlara yönelik çözümlerini ve tasarım anlayışını daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefledik. Sabit mobilya sisteminde 2025 yılında sektör liderliğini hedefliyoruz. Bodrum ülkemizin en önemli yaşam tarzlarını yansıtan önemli bir ilçesi. Markamız ile bu ilçeye değer katmaya geldik” diye konuştu.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI