Bugun...



Teknik direktör Taşdemir: Bodrumspor şampiyonluğun güçlü adayı değil

Bodrumspor ligin 23’üncü haftasında deplasmanda Eyüpspor ile mücadele edecek. Sezon başından beri hedeflerinin ligde ilk 10’a girmek olduğunu belirten Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Biz şampiyonluğun şuan da güçlü adayız değiliz. İlerleyen zamanlarda ne olur bunu bilemeyiz. Sezon başından beri çıktığımız bir yol ve hedef var. O hedefleri yakaladıktan sonra yeni hedefleri çizebiliriz. Bizim hedefimiz ilk 10’du ve ilk 10’a tutunmak istiyoruz" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 02-02-2023 21:35

Teknik direktör Taşdemir: Bodrumspor şampiyonluğun güçlü adayı değil

Spor Toto 1’İnci Lig 23’üncü hafta karşılaşmasında Bodrumspor deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak. Yalıçiftlik Tesislerinde maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte cezalı veya sakat oyuncu bulunmazken, Bodrumspor, Eyüpspor’a karşı zirve mücadelesinde 3 puanla dönmek istiyor.

 

ÇOK ZORLU MAÇLAR VAR

Ligde 10’uncu sırada bulunan takımdan itibaren her takımın Play-Off ve ikincilik şansı olduğunu söyleyen  Taşdemir, “ Sezon başından beri çıktığımız bir yol ve hedef var. O hedefleri yakaladıktan sonra yeni hedefleri çizebiliriz. Bizim hedefimiz ilk 10’du ve ilk 10’a tutunabilirsek ve ilk 10’u garantiledikten sonra Play-Off’u ucundan yakalayabilirsek biz iyi bir sezon geçirmiş olacağız. Biz olaya gerçekçi yaklaşıyoruz. Kadromuz sezon başından beri çok iyi top oynadı ama sonunu bu şekilde getireceğiz diye bir şey yok. İyi bir takımız, iyi oynuyoruz ama işin şampiyonluk kısımları şuan bize biraz uzak. 10’uncu Göztepe ile beraber her takımın Play-Off oynama veya ilk ikide çıkma şansı var. Lig uzun bir maraton yaklaşık 15 maç var. Çok zorlu maçlar var. O olmaz denilen maçlardan 2-3’ünü kazandığın zaman farklı bir yere gelebilir. Eyüpspor lige renk katan ve çok fazla oyuncu getirdiler. 2 haftadır sıkıntı yaşıyorlar ama bizim için bu durum ölçü olmaz. 2 hafta aldıkları mağlubiyetle bizim maçta çok farklı bir Eyüpspor izleyeceğimizi düşünüyorum. Ona göre hazırlanıyoruz ama Eyüpspor kadro kalitesi anlamında ligimizin üzerinde bir takım” dedi.

 

ÖNEMLİ OLAN İYİ OYUN DEĞİL MAÇI KAZANMAK

Bodrumspor’un tecrübeli yıldızı Yekta Kurtuluş ise , “ Önemli olan bu saatten sonra iyi oyun değil, kazanmak önemli. Kaybedince elinize bir şey geçmiyor. Önemli bir maça gideceğiz, güçlü bir ekip. Bu ligin en çok yatırım yapan takımlarından bir tanesi. Her şeyin bilincindeyiz, kazanmak için sahaya çıkacağız. Kazanamıyorsak da kaybetmeyeceğiz. Aramıza tecrübeli yeni katılan oyuncular oldu. Umar Adanaspor maçında o tecrübesini gösterdi. Oyun sistemimize göre bir transfer politikası gözetiyoruz. İlk hedef Play-Off sonrasında olursa 2’incilik” diye konuştu.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI