Bugun...



Tefecilere borçlanan albay el bombası ile üç banka soydu

Yunanistan ordusunda görevli bir albayın el bombası ile banka soygunu yapmaya kalkışmasının ardından, yakalanarak tutuklandığı belirtildi. Tefecilere olan yüksek borcu nedeniyle aktif görevde olan albayın daha öncede iki bankayı soyduğu ortaya çıktı.

facebook-paylas
Tarih: 05-12-2022 18:32

Tefecilere borçlanan albay el bombası ile üç banka soydu

Yunanistan’ın başkenti Atina’ya 5 kilometre uzaklıktaki Nea Smyrni kentindeki  Argyroupoli’ deki bir bankaya soymak için maskeli ve elinde el bombası ile giren ve soygunu yapamadan yakalanan kişinin Yunanistan ordusunda görevli 53 yaşındaki bir albay olduğu ortaya çıktı. Polis soyguncunun kimliğini kontrol ettiğinde ise albay olduğu ortaya çıkınca şoke oldu. Olay ülkede şok etkisi yaratırken medya habere geniş yer ayırdı

 

DAHA ÖNCE İKİ BANKAYI SOYMUŞ

Bu sabah saatlerinde meydana gelen olayın ardından yakalanarak gözaltına alınıp tutuklanan albayın daha öncede Nea Smyrni ve Paleo Faliro'da iki banka soygunu daha yaptığı ortaya çıktı. Tüm soygun girişimlerinde maske takan ve henüz bilinmeyen bir nedenle üç kez aynı bankanın şubelerini hedef alan albayın yoğun borçlarından dolayı tefecilerede borçlandığını ve borçlarını ödeyemez hale geldiği belirterek banka şubelerini soyduğu ve paraların bir kısmının ele geçirildiği belirtildi.

Konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER DÜNYA Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI