Bugun...



Tamer Mandalinci “Bodrum’da yepyeni bir yolculuğa çıkıyoruz”

CHP’nin Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci’den yaptığı ilk açıklamada “Bodrum’da yepyeni bir yolculuğa çıkıyoruz” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 03-02-2024 12:17

Tamer Mandalinci “Bodrum’da yepyeni bir yolculuğa çıkıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bodrum Belediye Başkan Adayı olan Belediye Meclis Üyesi Tamer Mandalinci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada duygu ve düşüncelerini dile getirdi.Dün yapılan MYK ve Parti Meclisi'nde yapılan oylamalar ile adaylığı kesinleşen Bodrum siyasetinin genç ismi Tamer Mandalinci, sosyal medya hesabından açıklama yaptı:

“Kıymetli hemşehrilerim, saygıdeğer Bodrumlular. 4.5 yıl önce sizlere ve memleketime hizmet edebilmek, sorunlara çözüm üretebilmek adına Bodrum Belediyesi’nin en genç meclis üyesi olarak seçim bölgem olan Turgutreis Mahallesi başta olmak üzere, Bodrumumuzun bütün mahallelerinde gece gündüz demeden çalışmalar yürüttüm. Bu çalışmalar neticesinde başta genel başkanımız Sayın Özgür Özel’in önerileriyle; MYK üyelerimiz ve parti meclisimizin takdirleriyle, Bodrum’da yepyeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Bodrum’da başlayan bu yolculuk Muğla’da Ahmet Aras başkanımla taçlanacak. Sosyal demokrat belediyeciliğin bayrağı Bodrum’da ve Muğla’da dalgalanmaya devam edecek. Bu yolculukta tüm hemşehrilerimi yanımda görmekten mutluluk duyacağım. Sevgi ve saygılarımla.”

Ankara’dan bu akşam saatlerinde dönecek olan Mandalinci için Bodrum Belediye Meydanı ve CHP ilçe binasında karşılama töreni düzenlenecek.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI