Son Dakika: İstanbul Barosu yöneticilerinin görevlerine son verildi

Son dakika haberine göre, İstanbul Barosu yöneticileri hakkındaki görevden el çektirme davasında karar çıktı. İstanbul Barosunun görevine son verildi

Son Dakika: İstanbul Barosu yöneticilerinin görevlerine son verildi
Son Dakika: İstanbul Barosu yöneticilerinin görevlerine son verildi

İstanbul Barosu Başkanı İbrahim Kaboğlu ile yönetim kurulu üyeleri hakkında görevlerine son verilmesi ve yeni baro başkanı ile yönetim kurulu üyelerinin seçilmesi talebiyle açılan davanın ikinci duruşması görüldü.

KARAR AÇIKLANDI

İstanbul 2. Asliye Hukuk Mahkemesindeki davada karar çıktı. İstanbul Barosu Başkanı İbrahim Özden Kaboğlu ve 10 kişilik yönetimin değiştirilmesi talebiyle açılan davada mahkeme, mevcut başkan ve yönetimin görevden alınmasına ve yeniden seçim yapılmasına karar verdi.

AVUKATLAR SALONU TERK ETMİŞTİ

İzleyicilerin fazla olması dolayısıyla İstanbul 27. Ağır Ceza Mahkemesi salonunda görülen davada mahkeme heyeti avukatları salondan çıkarmak istedi. Bunun üzerine salonda gerilim yaşandı. Heyet salona polisleri çağırdı. "Savunma susmadı, susmayacak" sloganlarıyla heyeti protesto eden avukatlar reddi hakim talebinde bulunarak salonu terk etti.

AYRINTILAR GELECEK

Editörümüz haberlerin doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde okuyuculara ulaştırılmasını sağlamak amacıyla büyük bir titizlikle çalışır. Editörlük kariyerinde edindiği deneyimler ve uzmanlık alanları, anterhaber.com'a değer katmaktadır. Hem yerel hem de ulusal düzeydeki gelişmeleri yakından takip eden Editör Kullanıcısı, derinlemesine analizler ve kapsamlı haber dosyalarıyla okuyuculara en doğru bilgiyi sunmayı hedefler.