Bugun...



Sol Partili İlhan Bozkurt’a yapılan saldırı kınandı

Sol Parti İl Başkanı Zekeriya Kargı bugün yaptığı yazılı açıklama ile Fethiye Sol Parti üyesi İlhan Bozkurt’a yapılan saldırıyı kınadıklarını belirtti.

facebook-paylas
Tarih: 20-10-2022 13:48

Sol Partili İlhan Bozkurt’a yapılan saldırı kınandı

Kargı yaptığı açıklamada şunları söyledi.

18 Ekim 2022 Salı günü Fethiye Sol Parti üyemiz İlhan Bozkurt’un kimliği belirsiz bir kişi tarafından uğramış olduğu faşist saldırıyı Muğla Sol Parti İl Örgütü olarak şiddetle kınıyor, failin bir an önce yakalanarak hesap sorulmasını ve olayın aydınlatılmasını bekliyoruz.

Almış olduğumuz habere göre yoldaşımız İlhan Bozkurt, 18 Ekim 2022 Salı günü saat 14:20 sularında Fethiye’de yolda yürürken arkasından gelen kimliği belirsiz bir kişi tarafından yumruklu saldırıya uğramıştır.

Saldırgan, "Sen misin o dev-genç başkanı, sana milleti tehdit etmeyi göstereceğim" diyerek yoldaşımız İlhan Bozkurt’a yumruklu saldırıda bulunmuş, Bozkurt, yapılan saldırı sonucu yaralanmıştır. İlhan Bozkurt o sırada çevrede bulunan arkadaşları tarafından saldırıdan daha fazla yara almadan kurtarılmış, olay emniyet güçlerine intikal etmiştir. Polis, olay yerinden hızla uzaklaşan saldırganın kimliğini belirlemeye çalışmaktadır.

Yoldaşımız İlhan Bozkurt yaptığı açıklamada: “Hastane, tedavi, rapor, karakol, şikayet işlemlerini tamamladım. Faşistlere yakışır bir sinsilik ve kalleşlik içinde yapılan bu vahşi saldırıyı lanetliyorum. Tüm arkadaşlarımdan üzülmemelerini ve böyle saldırılara karşı dikkatli olmalarını diliyorum.” Dedi.

Biz de, Parti Üyemiz ve Yoldaşımız İlhan Bozkurt’a karşı gerçekleştiren bu faşist saldırıyı şiddetle kınıyor, Sol Parti İl örgütü olarak bu türden faşist saldırıların bizi yıldıramayacağının, her koşulda aydınlık bir gelecek için devrimci mücadelemize devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz.

“Hepimiz İlhan Bozkurt’uz!”

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI