Bugun...



Sezonun ilk rallysinde kupalar sahiplerini buldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası ilk ayağı Rally Bodrum Toksport WRT takımından Orhan Avcıoğlu - Burçin Korkmaz ekibinin liderliğiyle sonuçlandı. Aynı takımdan Cem Alakoç - Emir Şahin ekibinin ikinci sırada tamamladığı zorlu rallinin üçüncüsü ise Castrol Ford Team Türkiye'den Ali Türkkan - Burak Erdener oldu.

facebook-paylas
Tarih: 17-04-2022 21:57

Sezonun ilk rallysinde kupalar sahiplerini buldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde  Karya Otomobil Spor kulübü ve TOSFED (Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu) tarafından hafta sonunda düzenlenen Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası ilk ayağında ödüller sahiplerini buldu.

 

BELEDİYE MEYDANINDA RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Bugün akşam saatlerinde Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen ödül töreninde yarışmanın birincisi Toksport WRT takımından Orhan Avcioglu - Burçin Korkmaz, yarışmanın ikincisi Cem Alakoç - Emir Şahin ve rallinin üçüncüsü ise Castrol Ford Team Türkiye'den Ali Türkkan - Burak Erdener’e kupa ödülleri verildi.

Yarışmanın iki çeker klasmanında BC Vision Motorsport takımından Yıldıray Demircioglu - Mehmet Köleoğlu, Historic klasmanında Parkur Racing'den Üstün Üstünkaya - Kerim Tar ve Oğuz Gürsel TOSFED Ralli Kupası'nda ise Castrol Ford Team Türkiye takımından Hakan Gürel - Çağatay Kolaylı birincilikleri paylaşan ekipler oldular.

Sporcu ve idareci olarak uzun yıllar Türk otomobil sporlarına hizmet veren duayen isim Satvet Çiftçi tarafından verilen özel ödülü ise en iyi genç pilot olan Red Bull sporcusu Ali Türkkan kazandı.

 

67 OTOMOBİLDEN 52’Sİ RALLY’İ TAMAMLAYABİLDİ

Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından düzenlenen ve 67 otomobilde 134 sporcunun  start aldığı ralliyi 52 otomobil tamamlayabildi. Yarışmada sporculara ödüllerini Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras ile TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı ve son süngerci Mehmet Baş verdi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI