Bugun...



Seçmenler Bodrum’dan memleketlerine gitmeye başladı

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), seçmen çalışması kapsamında bugün Muğla’nın Bodrum ilçesine de çok sayıda hareketli seçmen taşıması yapıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-03-2024 15:37:46 Tarih: 27-03-2024 15:33

Seçmenler Bodrum’dan memleketlerine gitmeye başladı

Dem Parti’nin hareketli seçmen çalışması kapsamında Bodrum Torba Otogarı’ndan bu sabah ve öğlen saatlerinde seçmenler Ağrı, Urfa, Şırnak, Van, Diyarbakır’a yola çıktı. Seçmenleri uğurlamaya Dem Parti Bodrum Belediyesi Eş Başkan Adayları Zühal Macit, Mehmet Polat, belediye meclis üyesi adayları ve Bodrum İlçe Örgütü Eş Başkanları seçmenleri uğurlamaya gitti.Bayram Zengin, hareketli seçmen çalışması kapsamında Siverek’e gittiğini belirterek, “Oyuma sahip çıkıyorum, herkesi de sahip çıkmaya çağırıyorum.” dedi.Hareketli seçmen kapsamında Şırnak’a yola çıkan Ahmet Tarım, “Oylarımıza, partimize sahip çıkıyoruz. Partimiz için yola çıkıyoruz, kazanacağız.” şeklinde konuştu.Mithat Demiroğlu, Bodrum’dan Hakkari Çukurca’ya yola çıktığını dile getirerek “Oyuma, irademe sahip çıkmak için yola çıkıyorum. Herkes oyunu kullansın. Oylar Dem Parti’ye.” dedi.Siverek’e yola çıkam Sezgin İren, “Memleketime oy kullanmak için gidiyorum. Herkesi oyuna sahip çıkması için memleketine gitmeye çağırıyorum.” şeklinde konuştu.Feyyaz Güzel, Bodrum’dan Diyarbakır’a gideceğini belirterek, oyuna sahip çıktığını ve herkesi iradesine sahip çıkmaya çağırdı.“DEM gelir, bir oy hileleri bozar!” diyerek başlatılan hareketli seçmen çalışması kapsamında bugün Bodrum’dan 60 kişi oylarını kullanmak üzere memleketlerine yola çıktı.

 

DEM Parti Muğla hareketli seçmen çalışma grubundan Serap Kalkan; Muğla’da yaşayan ve oyu kent dışında bulunan yurttaşlara ulaşmaya çalıştıklarını ve şimdiye kadar Muğla genelinde 700’ü aşkın seçmene ulaştıklarını kaydetti. Dem Parti Muğla genelinde Cuma ve Cumartesi günü de araçlarını kaldıracaklar.

 
 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI