Bugun...

"bodrum" İLE İLGİLİ HABERLER

Bravo Merve…Milli yüzücü Merve Tuncel’den dünya rekoru
Türkiye Arena Kulüplerarası Kısa Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası'nda 1500 metre serbest gençler kategorisinde ..
EMEP’li Çakar: Bodrum halkının öncelikli talebi külliye değildir!
Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Muğla Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi önünde açıklama yapan Emek Partisi İlçe Başkanı..
Salgın optimist yarışlarını da vurdu, uluslar arası yarış ertelendi
Türkiye Yelken Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Serdar Kayhan yaptığı açıklamada her yıl Mart ayının başında düzenlenen B..
Ünlü Dr. Oral Koca huzurevinde yaşamını yitirdi
Uzun yıllar Bodrum’da diş hekimliği yapan, Bodrum Devlet Hastanesi Emekli Diş Hekimlerinden 88 yaşındaki Oral Koca, Anka..
Büyükşehir Belediyesi'nden köylere  5 Tonluk Süt Tankı Desteği
Muğla Büyükşehir Belediyesi S.S Eşen Yakabağ Demirler Köyleri Kooperatifi ile protokol imzalayarak 5 tonluk süt tankı ta..
Küçükbük’deki  trafik sorunu yeni imar yolu ile çözülecek
Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras Küçükbük Mahallesi’nde yıllardır süren yol sorununun çözülmesi için çalışmal..
Bodrum ve Milas  kardeş şehir protokolü imzalayacak
Milas Belediyesi ve Bodrum Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalanacak.
22 Aralık Sarıkamış Harekatı şehitleri anılıyor
Bugün Sarıkamış şehitleri saygı ve rahmetle anılıyor. I. Dünya Savaşı sırasında Osmanlı İmparatorluğu ve Rus İmparatorlu..
Turgutreisli karı koca üç gün arayla coronavirüsünden yaşamını yitirdi
Turgutreis Mahallesi'nde yaşayan ve çiftçilerin babası olarak bilinen kooperatif başkanı ile eşi üç gün ara ile corona ..
Kaskım
İl Emniyet Müdürlüğünce insanların en çok tercih ettiği ulaşım araçlarından biri olan motosiklet sürücülerinin dikkatini..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI