Bugun...



Bodrum ve Milas kardeş şehir protokolü imzalayacak

Milas Belediyesi ve Bodrum Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalanacak.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2021 14:14:21 Tarih: 22-12-2020 16:07

Bodrum ve Milas  kardeş şehir protokolü imzalayacak

İki kent arasındaki ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştirmek, ortak projeler oluşturmak ve aynı coğrafyada ortak pozitif bilinci geliştirmek amacıyla Milas Belediyesi ile Bodrum Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imza töreni gerçekleştirilecek.

Bodrum Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan kardeş şehir protokol imza töreni 23 Aralık Çarşamba günü (Yarın) Saat 11.00’de Bodrum Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde gerçekleştirilecek.

 

Ortak Projeler Oluşturulması Hedefleniyor

 

Milas Belediye Başkanı CHP’li Muhammet Tokat ile Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras tarafından imzalanacak olan kardeş şehir protokolüyle birlikte iki komşu kent arasındaki karşılıklı yarar için ortak konuların ele alınması, ekonomik ve sosyal ilişkilerin geliştirilmesi ve ortak projeler oluşturularak güç birliği yapılması planlanıyor. Tokat “Tarihsel süreçte aynı coğrafya ve kültürü paylaştığımız bu eşsiz toprakların insanlarıyız. Bodrum Milassız, Milas Bodrumsuz düşünülemez. Kardeş şehir projesi Milas’ımıza ve Bodrum’umuza çok yakışacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI