Bugun...



Turgutreisli karı koca üç gün arayla coronavirüsünden yaşamını yitirdi

Turgutreis Mahallesi'nde yaşayan ve çiftçilerin babası olarak bilinen kooperatif başkanı ile eşi üç gün ara ile corona virüsünden yaşamını yitirmesi ilçede şok etkisi yarattı.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2021 14:14:50 Tarih: 22-12-2020 15:44

Turgutreisli karı koca üç gün arayla coronavirüsünden yaşamını yitirdi

 

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesi’nde yaşayan evli ve 4 çocuk babası Turgutreis Tarım ve Kredi Kooperatifi Başkanı 77  yaşındaki Arif Önal’ın eşi 74 yaşındaki Pakize Önal iki hafta önce yakalandığı corona virüs hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde üç gün önce yaşamını yitirmiş ve toprağa verilmişti.

 

 

DOĞUM GÜNÜNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

 

Yaklaşık 30 yıldır kooperatif başkanlığı yapan ve Bodrumlu çiftçilerin babası olarak bilinen Arif Önal’da yakalandığı coronavirüs hastalığı nedeni ile  bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Üç gün önce eşini toprağa veren Arif Önal’ın ölümü ilçede şok etkisi yarattı. Bodrum Oda Orkestrası’nın kurucusu ve sanatçı Numan Pekdemir anterhaber.com'a yaptığı açıklamada “Arif abi tarım işi ile uğraşanın çiftçinin babasıydı. Bodrum’da zirai konularda ustamızdı. Çok sevilen ve sayılan biriydi, Eşi ile yaklaşık iki hafta önce corona virüse yakalanmış hastanede tedavi görüyorlardı, üç gün ara ile ölmeleri belde halkı ve Bodrumlular olarak bizleri çok üzdü dünde doğum günüydü, kaderin böylesi. Allah rahmet eylesin” diye konuştu.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI