Bugun...



Küçükbük’deki trafik sorunu yeni imar yolu ile çözülecek

Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras Küçükbük Mahallesi’nde yıllardır süren yol sorununun çözülmesi için çalışmalara başlandığını belirtti.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2021 14:14:05 Tarih: 22-12-2020 16:09

Küçükbük’deki  trafik sorunu yeni imar yolu ile çözülecek

Bodrum’un  Türkbükü-Küçükbük arasındaki güzergahta site aralarındaki karışıklık ve  büyük araçların güçlükle ilerleyebildiği ve mahalle sakinlerinin büyük sıkıntı yaşamasına neden olan yolun, hazırlanan proje kapsamında yeniden düzenleneceği açıklandı.  

 

YENİ İMAR YOLU AÇILACAK

 

Bölgede incelemede bulunan Aras, Fen İşleri Müdürlüğü öncülüğünde alternatif güzergahtan çevre yolu projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlandığını söyledi. Küçükbük Muhtarı Ali Akbulut ile bölgede incelemelerde bulunan Aras, Küçükbük Mahallesi ile Türkbükü Mahallesi'ni bağlayan mevcut kullanılan imar yolunun dar, tek yön ve kullanışsız olması sebebiyle vatandaşlardan gelen taleplerin değerlendirildiğini ve yeni açılacak imar yolu ile sorunun ortadan kalkacağını söyledi.

 

Belediye ekipleri  Nazım Kent Sitesi’nden Loca Bodrum Evleri’ne bağlanan, 15 metre genişliğindeki imar yolunu açma çalışmalarına başladı. İlk etapta bin 150 metre uzunluğunda yolun 550 metrelik kısmı açılarak düzenleme çalışmaları gerçekleştirileceği öğrenildi. İkinci ve üçüncü etaplarının tamamlanmasıyla da yeni çevreyolunun hizmete açılması planlanıyor.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI